För havsforskare och marina experter

Välkommen till denna specialsida för havsforskare och marina experter vid myndigheter och andra organisationer. Här har vi samlat sådant som vi tror är speciellt intressant för dig som jobbar med havsfrågor.

Konferenser

Här finns marina konferenser och seminarier. Hjälp oss att hålla listan uppdaterad genom att anmäla nya konferenser som kan vara av intresse för marint fackfolk.

Lediga tjänster

Här finns lediga tjänster med marin anknytning vid universitet, högskolor, länsstyrelser och andra myndigheter. Även tjänster på privata företag, såsom konsultfirmor, annonseras här. Hjälp oss att hålla listan uppdaterad genom att anmäla lediga tjänster till oss.

Marina forskare och experter - här finns listan

Vår lista med havsforskare och marina experter på lärosäten, organisationer och myndigheter runtom i Sverige fyller en allt viktigare funktion i havsmiljösverige. Du finns väl med? Nu välkomnar vi även doktorander.

Finns du med?

Om du inte redan finns med i vår expertlista, gör som över 300 forskare och experter runtom i landet redan gjort - anmäl dig! Du väljer själv vilka uppgifter och sökord som ska finnas med i din profil. Här kan du även ändra uppgifterna i din profil.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett särskilt nyhetsbrev för havsforskare och marina experter skickas ut ett par gånger per termin. Där presenteras viktiga och intressanta nyheter, liksom lediga tjänster, konferenser, nya rapporter och avhandlingar.

Du kan enkelt avregistrera dig med en länk som finns i varje nyhetsbrev.